Vestyle

За нас

Мебелна фирма ВЕСТИЛ има дългогодишен опит в проектирането, дизайна и производството на нестандартно и креативно обзавеждане за домове, ресторанти, барове, магазини, офиси, хотели, административни и бизнес сгради. Ние можем да реализираме всяка ваша идея за модерно, стилно и функционално обзавеждаме от идейния проект до изпълнението му.

Vestyle

Фирма ВЕСТИЛ разполага със собствени производствени помещения, високоефективни и иновативни машини, екип от професионалисти, което гарантира висока прецизност, индивидуалност и качествено изпълнение на всеки наш проект.

Проекти

Нашите проекти се реализират в широк спектър от стилове и отразяват съвременните тенденции в мебелното производство. Имаме богат опит в изработката на луксозни и бутикови мебели. Предлагаме уникални, изцяло ръчно направлени изделия на доказани майстори-дърворезбари.

Цялостни интериорни решения

Мебелна фирма ВЕСТИЛ предлага цялостни интериорни решения в сферата на дизайна и 3D проектирането, като извършва всички дейности по изработката, логистиката и монтажа на своите продукти. Предлагаме гаранционно и следгаранционно облсужване и сме коректни и лоялни към всички наши клиенти.

Vestyle

Материалите, с които работим са на водещи производители от България и Европа и са с най-високо качество, гарантиращо отличен резултат .