Услуги

КОНСУЛТАЦИЯ

Мебелна фирма Вестил предлага на всички свои клиенти консултация и практически съвети за обзавеждане. Нашите висококвалифицирани специалисти ще ви предложат ценни насоки в избора на цветове, материали, специфични орнаменти и аксесоари. За своите клиенти фирма Вестил предлага изработване на триизмерни модели на помещения и разпределението на мебелите в тях, като по този начин клиентите могат да придобият реална представа за общия идеен проект.

ДИЗАЙН И ПРОЕКТИРАНЕ

Мебелният дизайн и проектиране вкючва дейности свързани с проектиране на мебелите според индивидуалните потребности на клиента. Изготвя се пълна проектна документация в 2D чертеж, която включва интериорен дизайн на всички вътрешни пространства, изчисляват се количествените сметки и списъците с материали, съставя се график за изработка и монтажа на мебелите. След изготвяне на интериорния проект се осъществява авторски надзор по време на реализирането на интериорния проект.

3D ВИЗУАЛЗИАЦИЯ

След като имаме точните размери на помещението, което искате да обзаведете (спалня, дневна, кухня, офис, заведение, друго) можем да направим триизмерна визуализация на интериорния проект. В него ще може да видите съвсем реалистично всички обекти от обзавеждането – корпусна и мека мебел, домакински и отоплителни уреди, техника, текстил, осветителни тела, цветови и декоративни решения за подове, стени, тавани.

ПРОИЗВОДСТВО ПО ПОРЪЧКА

Фирма ВЕСТИЛ притежава дългогодишен опит в изработката на висококачествени, стилни, функционални и трайни мебели. Ние произвеждаме както нестандартни и дизайнерски мебели за кухни, дневни, спални, детски стаи, антрета, офиси, така и обзавеждане от сериен тип за хотели, заведения, административни и обществени сгради. Отдаваме голямо значение на качеството на нашите продукти, затова на всички етапи от производството се извършва строг контрол на качеството.

МОНТАЖ

Осигуряваме професионален и качествен монтаж на всички наши мебели. Професионалната квалификация на нашите специалисти ви дава гаранция за правилен монтаж и дълъг живот на вашите мебели.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Всички мебели, проектирани, изработени и монтирани от нас са с дву годишна гаранция.

Ние от ВЕСТИЛ Ви гарантираме

Отговорност и прилагане на творчески подход към всеки наш клиент.

Внимателен подбор на материали и механизми.

Иновация в производството и стремеж към съвършенство.

Прецизност и контрол на всеки производствен етап.